Kasiere Tiranë

---

Balfin Group ështënjë ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitete për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe manaxhimin e hapësirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për konsumatorët.

Neptun shpk është pjesë e Balfin Group e specializuar në tregëtimin e pajisjeve Elektroshtëpiake.

 

Pozicioni: Kasiere

Departmenti: Retail

Vendodhja:  Tiranë

 

Përmbledhja e Pozicionit: Një kasier/e është përgjegjës/e për menaxhimin e përditshëm të punës të tij/saj në përputhje me politikat e përgjithshme të kompanisë.

 

Detyra dhe Përgjegjësi:       

 • Kryen shitjet dhe regjisrimin e shitjeve në sistemin LOGI POS të Dyqanit përkates sipas udhëzimeve të parapërcaktuara duke kryer procesin e duhur, zgjedh klientin e duhur ku duhet të faturohet shitja, kodin e Këshilluesit të Klientit dhe mënyren e pagesës në përfundim të veprimit.
 • Eshtë përgjegjës për numërimin e saktë të CASH-it të dhënë nga Klienti dhe identifikimin e banknotave jo të sakta (kartmonedha fallco) si dhe duhet të jetë korrekt në kthimin e restos me klientët.
 • Komunikimi dhe shërbimi me klientët;
 • Skanimi dhe kontrolli i cdo produkti që kalon në kasë;
 • Komunikimi i cmimit tek klienti;
 • Printimi i kuponit apo faturës tatimore;
 • Mbyllja e kasës në fund të turnit dhe dorëzimi i parave tek Financieri i dyqanit;
 • Informimi i Financës në rast problemesh me produktet dhe cmimet e tyre;
 • Përgjegjësia për mirëmbajtjën e sektorit të tij/saj;

 

 

Kërkesat:       

 • Edukimi: Diplomë e Shkollës së Mesme, (Diploma Universitare përbën avantazh);
 • Eksperiencat e punës: Minimum 2 vjet përvojë pune në shitje me pakicë;
 • Kualifikime të tjera:

-          I aftë për të punuar në grup;

-          Energjik dhe të pëlqejë punën me marëdhënie me klientin;

-          I sjellshëm dhe me vetëbesim;

-          I gatshëm për të punuar nën presion dhe në situata sfiduese;

 

Kushtet e punës: Grupi Balfin ofron një paketë benefitesh tërheqëse, duke përfshirë një pagë të drejtë të bazuar në merita dhe vlerësimin e performancës.

 

Mënyra e aplikimit*: Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre me e-mail në adresën tonë elektronike [email protected]

 

Afati i dorëzimit: 05.03.2020

 

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Aplikoni tani