Right Shape
Shtëpi e pastër Shtëpi e pastër

Shtëpi e pastër

Larje perfekte me lavatriçe dhe larëse-tharëse
Me lavatriçet dhe larëse-tharëset BEKO, rrobat tuaja jo vetëm do lahen në
mënyrë perfekte por do të pastrohen edhe nga mikroorganizmat, polenat dhe
alergjentët e tjerë. Kjo falë teknologjive si: larje me avull, Higjenë +
dhe autodozimit. Nëse përdorni tharësen e rrobave BEKO,
rrobat tuaja do jenë edhe më të pastra.

Larje e enëve më e thjeshtë me lavastoviljet Beko
Lavastoviljet Beko mund të shndërrojnë enët e papastra sikur të ishin të reja.
BabyProtect dhe Intensive70 sigurojnë jo vetëm pastërti, por ato
gjithashtu kanë veçori që e mbajnë lavastoviljen e pastër.

Shpae2
Shtëpi e pastër

Hekurat me kaldajë
Hekurat me kaldajë të Beko lëshojnë një
avull aq të fuqishëm sa është e mundur edhe
hekurosja vertikale. Temperatura e avullit është
100 ° C, që do të thotë që gjatë hekurosjes ju mund
të bëni edhe dizinfektimin e rrobave. Thjesht varini rrobat dhe drejtoni avullin drejt veshjeve.

Right Shape
Čuvanje namirnica Čuvanje namirnica

Mbajtja e sendeve ushqimore

Ushqim i freskët në frigoriferët Beko
Frigoriferët Beko ruajnë freskinë për ju. Ato nuk ngrijnë në
pjesën e ushqimit të freskët, kështu që ushqimet qëndrojnë
të freskëta deri në 30 ditë, dhe drita blu aktive ruan
vitaminat dhe aromat e frutave dhe perimeve sikur të
ishin të sapo mbledhura nga kopshti.

Shpae2
Shtëpi e pastër
Right Shape
Priprema hrane Priprema hrane

Përgatitja e ushqimit

Pajisjet e vogla elektroshtepiake BEKO per argëtimin tuaj
Sot, është më e rëndësishme se asnjëherë të ndihesh mirë, të jesh në humor të mirë
dhe plot me energji pozitive. Ndërkohë që qëndrojmë në shtëpi, një mënyrë për të
trajtuar veten mirë është një përzjerje vitaminash që mund ta keni fale
blenderit me vakum ose nje ekspres perfekt duke shijuar rrezet
e ngorhta të mëngjesit. Gjërat e vogla që i japin kuptim
jetës janë akoma aty . Zgjasni duart dhe kapini.

Furrat Beko nuk shërbejnë vetëm për të pjekur
Furrat Beko jo vetëm pjekin por edhe pastrojnë. Falë pastrimit pirolitik,
papastërtitë kthehen në pluhur, kështu që ju mund të përdorni furrën
tuaj me avull për të sterilizuar shishet, enët për fëmijë dhe
pajisje të tjera. Dhe nëse nuk ka asgjë për të sterilizuar,
ju gjithmonë mund të piqni një recetë të re, për
shembull bukën, të butë brenda dhe
krokante jashtë.

Shpae2
Priprema hrane
Right Shape2
Beko teknologji Beko teknologji

Beko teknologji

Hygiene +

Programet Higjenë+ dhe Beby Protect
Programi Higjenë + siguron nivelin më të lartë të higjenës pasi gjatë këtij cikli
larja bëhet në temperaturën më të lartë dhe shplarja me sasinë më të
madhe të ujit. Familja është më e mbrojtur me nivelin
më të lartë të higjenës.

Intensive 70

Programi Intensiv 70
Ky program në lavastoviljen tuaj jep rezultatin më të mirë kur enët janë shumë të
pista dhe kërkojnë temperaturë të lartë dhe trajtim me presion por
është gjithashtu e nevojshme kur ju dëshironi që enët të jenë
të lara në mënyrë perfekte.

Everfresh +

Everfresh +
Frutat dhe perimet do të qëndrojnë të freskëta në frigoriferin
tuaj deri në 30 ditë falë teknologjisë Everfresh +.
Kjo teknologji ul nivelin e lagështisë që
është arsyeja kryesore për prishjen e
frutave dhe perimeve.

Shpae2
Cake

Dritë blu aktive
Teknologjia e dritës
blu aktive stimulon kushtet
në dritë natyrale. Me ndihmën
e dritës blu efekti i fotosintezës
zgjat më shumë. Edhe në natyrë nëse
nuk do kishim dritë blu në spektirn
e dritës, bimët nuk do të mund të kryenin
aktivitetin e tyre organik. Ajo gjithashtu
mbron marrjen e vitaminës C në fruta dhe perime
duke mbajtur shijen dhe vlerat ushqyese të tyre.

Pastrimi Pirolitik
Pastrimi Pirolitik kthen yndyrën dhe
papastërtitë që depozitohen në pjesën fundore të
furrës në pluhur dhe hi për arsye se arrin një temperaturë deri në
480 ⁰C duke ndihmuar për të pastruar edhe pjesët më të paarritshme të saj.