Samsung Galaxy S20 / S20+ dhe S20 Ultra, së shpejti në Neptun.

Gjatë periudhës promocionale nga data 11 Shkurt deri në 8 Mars 2020  rezervoni modelet e reja Samsung Galaxy S20 + ose Samsung Galaxy S20 Ultra dhe merrni kufjet e reja pa fije Galaxy Buds + bë NEPTUN!Nëse rezervoni modelet e reja Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 + ose Samsung Galaxy S20 Ultra brenda periudhës së promocionit të përmendur më sipër, do të keni mundësi të  merrni telefonin tuaj 3 ditë përpara fillimit të shitjeve!

Të gjithë blerësit privatë apo biznese të cilët rezervojnë gjatë periudhës promocionale nga data 11 Shkurt deri në 8 Mars 2020 një nga modelet e reja Samsung Galaxy S20 + ose Samsung Galaxy S20 Ultra në NEPTUN, do të kenë mundësi të marrin dhuratë kufjet e reja pa fije Samsung Galaxy Buds+  nga data 15 Prill deri në 30 Prill 2020 dhe vetë pajisjen, 3 ditë përpara fillimit të shitjeve.

 Për blerësit e modeleve Samsung Galaxy S20 + ose Samsung Galaxy S20 Ultra, është e nevojshme të lihen informacionet personale (emri dhe mbiemri, adresa dhe numri i telefonit i përdoruesit të modeleve të reja Samsung Galaxy S20 + ose Samsung Galaxy S20 Ultra) për ti kontaktuar me qëllim organizimin e marrjes së kufjeve pa fije Samsung Galaxy Buds +.

 Dorëzimi i modeleve Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 + ose Samsung Galaxy S20 Ultra të porositura brenda periudhës promocionale të mësipërme (11 Shkurt - 8 Mars 2020) nis në datën 10 Mars 2020, nga NEPTUN.

 Data zyrtare e shitjeve  të Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 + dhe Samsung Galaxy S20 Ultra do të jetë 13 Mars 2020.

*Samsung Galaxy S20 – 111,990 Lekë, Samsung Galaxy S20 Plus – 123,990 Lekë, Samsung Galaxy S20 Ultra – 166,990 Lekë

Për të porositur, plotësoni të dhënat tuaja si më poshtë: