Vera erdhi tashmë dhe ju po mendoni se cila është mënyra më e mirë për të patur një ambient të freskët në shtëpi, dhe sigurisht kondicioneri është alternativa më e mirë.

Zgjedhja e kondicionerit të duhur do të varet nga shumë faktorë dhe parametra të cilat duhet të përmbushë kondicioneri i ri.

 

Read more >

Sony ka zbuluar pamjen e re të harkuar të Playstation 5, së bashku me një seri lojrash dhe aksesorësh.

Gjigandi i lojërave zbuloi për miliona shikues, konsolën e tij të re, në një transmetim live të enjten në mbrëmje, duke premtuar se ajo do të shënjojë "të ardhmen e lojrave".

Read more...

Nëse tashmë jeni të sigurt që frigoriferi juaj duhet të jetë Liebherr atëherë po bëni zgjedhjen e duhur dhe atë më të sigurtë në shumë aspekte.

Read more...

Qëndrimi në shtëpi për disa orë me fëmijën ose fëmijët tuaj është një mundësi e mirë për të kaluar kohë cilësore së bashku dhe të lidhemi më shumë si familje. Natyrisht, ka vështirësi, kryesisht sepse fëmijët janë shumë aktiv. Por me një organizim të vogël dhe disa aktivitete të mira do ja kaloni shkëlqyeshëm!

Read more...

Neptun ka dhuruar tableta për nxënësit e shkëlqyer në mësime por që nuk kanë mundësi ekonomike të blejnë pajisjet e nevojshme teknologjike për të ndjekur programin mësimor online. Tabletat Neptun ja dorëzoi Bashkisë së Tiranës që do të bëjë shpërndarjen e tyre te nxënësit nëpërmjet Shërbimit Social.

Read more...

1 to 5 of 84 Item(s)

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17