Markat lider  të celularëve prezantojne në Kongresin e Barcelones 2017  modelet e reja.

Lexo më shumë >

Neptun, kompania lider ne tregun e pajisjeve  elektronike ne Shqiperi organizoi me 10 Shkurt 2017 Konferencen e 8te vjetore.

Lexo më shumë...

Hekuri

Jetëgjatësia  mesatare e hekurit varet tërësisht nga mënyra e përdorimit, por eshte rreth 2-3 vjet. Duhet të pastrohet gjithmonë kur është I ftohtë. Nëse nuk e keni përdorur për një kohë të gjatë duhet ta pozicionosh në mënyrë që të dali avulli për të pastruar kanalet e brendshme. Nuk duhet lene me uje brenda.

Lexo më shumë...

Fshesë me korrent

Mjafton që të tregoni kujdes që fshesa juaj mos të përthithi objekte të mprehta dhe ajo do të funksionojë deri në 8 vjet. 

Lexo më shumë...

Lavastovilje

Ajo mund të funksionojë deri në 15 vjet nëse ju tregoheni të kujdesshëm si më poshtë.  Produkt I rëndësishëm në ambjentin e kuzhinës suaj, pasi lehtëson dhe përmirëson jetën tuaj duke ju ofruar një sërë benefitesh si: 

Lexo më shumë...

41 to 45 of 72 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15