Në vitin 1999, Bill Gates shkroi një libër me titull "Business @ the Speed of Thought."

Në librin, Gates bëri 10 parashikime të guximshme që në atë kohë mund të dukeshin të pa mundura.

Por ndërsa Markus Kirjonen, një student biznesi, dikur i kishte shkruar në blogun e tij, parashikimet e Gates dolën të ishin largëpamëse.

Lexo më shumë >

Tharëset e rrobave kanë  evoluar në shumë aspekte që nga momenti kur janë tregtuar për herë të parë në 1938 dhe sot  janë pjesë e pa ndashme e elektroshtepiakeve në shtëpi.

 Para se të blejmë një tharëse rrobash duhet të dime se:

 

Lexo më shumë...

Galaxy S9 është vetëm një muaj larg  nga të qënurit zyrtarisht në treg. Samsung konfirmon që produkti I 2018 do të lancohet në MWC në Shkurt.

Me shumë mundësi nuk do të ketë shumë supriza rreth specifikave të Samsung S9 pasi ne dimë që tani shumë gjëra bazuar në thashethemet e kronikave online. 

Lexo më shumë...

Neptun, kompania lider në tregtimin e pajisjeve elektroshtepiake dhe të teknologjisë, zgjeron rrjetin e dyqaneve me një çelje të re.

 

Më datën 16 Dhjetor  Neptun hapi dyert në qytetin e BELSH  duke shënuar kështu hapjen e dyqanit të 23-të  te elektroshtëpiakeve dhe të teknologjisë. 

Lexo më shumë...

Apple announced earlier this month that the iPhone X would go on sale in 13 more countries as of today, and it is now available in these new markets.

Lexo më shumë...

26 to 30 of 84 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17