25-vjetori i themelimit/ Neptun hap dyert edhe në Laç, Ditë e Madhe Uljesh më 2 Korrik në të gjithë vendin!

 

Neptun hapi më 29 qershor në Laç, dyqanin e tij të parë në këtë qytet dhe të tretin për këtë vit në rang vendi.

Lexo më shumë >

E ardhmja ka mbërritur dhe është duke trokitur tani  në derën tuaj të kuzhinës.

Numërohen  shumë të reja për kuzhinën tuaj si Home Connect dhe kukudhja e kuzhinës, Mykie. Duke kërkuar edhe më tej në të ardhmen, çfarë tjetër do të vijë në kuzhinë tuaj për të dhënë mbështetje të plotë? Le të bëjmë një udhëtim të shpejtë në të ardhmen dhe të hedhim një vështrim në teknologjinë e ardhshme.

Lexo më shumë...

Jeni gati për verën e nxehtë? Vazhdoni të jeni të shqetësuar se si do ti përballoni  temperaturat e larta, a do të shijoni kohën e shpenzuar në shtëpi dhe a do të arrini tu siguroni familjes suaj gjumë të rehatshëm?

Lexo më shumë...

Kompania e  tretë në botë për  celularët paraqiti dy modele të reja të këtij viti - Huawei P20 dhe P20 Pro.  P20 e rregullt është ndërtuar  mbi formulën e suksesshme  të  P10, ndërsa P20 Pro është bartës i kamerës Leica Triple Camera që arrin cilësine 68 MP, më e larta e arritur deri tani nga celulari.  

Të dyja pajisjet përfshijnë përparime të reja të Inteligjencës Artificiale duke kombinuar teknologjinë dhe artin për të sjellë në jetë një përvojë inovatore të smartfonëve.

Lexo më shumë...

Samsung Galaxy S9 dhe S9+ nxisin zbulime të reja me videon Super Slow-mo, kamerën më të mirë në ndriçim të ulët dhe Emojit AR për një mënyrë më të personalizuar të të shprehurit

Lexo më shumë...

21 to 25 of 84 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17