Kompania do të prezantojë iPhone- ët e rinj në Teatrin Steve Jobs në Cupertino të Kalifornisë.

Lexo më shumë >

Me performancë më të lartë ditore, një Laps S të ri dhe kamera inteligjente, e asgjë nuk mund të kapë ritmin e jetës ashtu si Galaxy Note 9

Lexo më shumë...

Sony është një kompani që ka kaluar një periudhë të vështirë vitet e fundit. Shitjet kanë rënë ndjeshëm falë rritjes së konkurencës. Pët të rritur shitjet padyshim që kërkohet inovacion.

Sony tanimë ka prezantuar një smartphone që për sa i përket parametrave s'duket të ketë rivalë. Xperia XZ2 Premium është modeli në fjalë dhe sapo të shikoni detajet do të ngelni gojëhapur.

Lexo më shumë...

Lançimi I  Samsung Galaxy Note9 është ende më shumë se një muaj larg, por kjo nuk do të thotë se është shumë herët për të zbuluar disa nga karakteristikat e veçanta që ky celular do të ofrojë për klientët e vetë. Le të përmendim disa nga to të përmendura nga Eldar Murtazin, një veteran i mirënjohur në industri.

Lexo më shumë...

16 to 20 of 84 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17