Qëndrojmë në shtëpi. Por kjo nuk do të thotë që do të ndalojmë komunikimin në nivel personal apo professional. Nga gjyshërit që duan të shikojnë dhe komunikojnë me nipërit e mbesat, apo një bashkëbisedim i shpejtë mes dy kolegësh deri në një mbledhje, teknologjia na ofron një zgjidhje të besueshme për zvogëlimin e distancave

Lexo më shumë >

Multi cooker i referohet një paisje e cila pjek, skuq ose zien ushqimin pa nevojën e një plitke, pra gatim i shumëllojshëm në një pasje të vetme. Vetëm nga shpjegimi i emrit të paisjes kemi hequr gjysmën e enëve të kuzhinës. Le të shohim më poshtë 5 arsyet përse të gjithë duhet të kenë një multi cooker në shtëpi.

Lexo më shumë...

Kujdesi personal dhe veshja çdo ditë është një ndër shqetësimet tona të përditshme dhe merr shumë kohë.

Cfarë do veshim sot? A i kemi rrobat e lara e të hekurosura? Si rëndom ne ditët e sotme në ndihmë na vjen teknologjia me produkte që na lehtësojnë jetën.

Tharësja e rrobave është një prej këtyre produkteve e cila na kursen kohë, ndihmon për një shëndet të mirë dhe siguron të kemi veshjen e preferuar në cdo kohë.

Lexo më shumë...

iPhone-t e rinj kanë kamera të dyfishtë 12 MP , Ekrane OLED, Procesor A12 më I shpejtë. Një version më I lirë vjen në shumëllojmshmëri ngjyrash dhe ekran LCD.

Lexo më shumë...

Ekzistenca e Huawei Mate 20 është zyrtare dhe do të zbulohet më 16 tetor

Lexo më shumë...

11 to 15 of 84 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17