Me të dhënat e reja që janë shfaqur kohët e fundit, pa dyshim që komuniteti i studentëve është prekur shumë. Shkollat janë mbyllur prej disa javësh dhe po bëhen përpjekje për t'i mbajtur studentët në kontakt me aktivitetet edukative përmes mësimit në distancë. Shumë studentë ishin të papërgatitur, pa paisjet e nevojshme për të përmbushur kërkesat e reja. Atëherë, çfarë do t'ju duhet në mënyrë që të jeni në kontakt me mësimet? Sigurisht që një tabletë. Si në çdo rast të blerjes së një pajisjeje të re, duhet t'i kushtoni vëmendje qëllimeve për të cilat dëshironi të përdorni tabletin, në mënyrë që të mos keni dyshime në të ardhmen nëse ajo që keni blerë do të bëjë punën tuaj të lehtë apo jo.

Lexo më shumë >

Ka perime, fruta dhe madje edhe erëza që mund të përfshijmë në dietën tonë për të forcuar sistemin tonë imunitar. Pra, le të hedhim një vështrim të shpejtë në 10 kampionët e ushqimit që na ndihmojnë të ndërtojmë një sistem të fortë imunitar.

Lexo më shumë...

Hekuri me avull është një “aleati” juaj më i mirë në shtëpi për një hekurosje perfekte, higjenë maksimale për të gjitha veshjet në familje. Modelet më të fundit të këtyre hekurave vijnë me teknologji të avancuar dhe me materiale të cilat janë rezistente, e sigurojnë qëndrueshmërinë e tyre për shumë vite . Gjithsesi edhe këto modele hekurash kanë nevojë për trajtim që të sigurojmë jetëgjatësinë e tyre. Më poshtë do të gjeni disa këshilla të cilat do ju ndihmojnë  të kujdeseni për hekurin tuaj dhe të shmangni problemet  për të siguruar një jetëgjatësi të sigurt të tij.

Lexo më shumë...

Kur dyqani kalon online, ja si funksionon me 4 ndër kompanitë kryesore në Shqipëri

Njerëzit po kalojnë më shumë kohë në shtëpi me familjet e tyre dhe po e përshtatin sjelljen e tyre të të blerit. Për rrjedhojë është vënë re një rritje e madhe në blerjet online dhe në përdorimin e shërbimeve të dërgesave në shtëpi. Ka një mundësi të madhe që këto ndryshime të kthehen në një normalitet të ri. Sidomos përdorimi i e-commerce dhe i shërbimit të dërgesave në shtëpi pritet që të bëhet pjesë e jetës së konsumatorit shqiptar në përfundim të masave aktuale shtrënguese si pasojë e përhapjes së virusit COVID-19.

Lexo më shumë...

Gatimi është një proçes që kërkon kohë dhe sigurisht duhet të mendojmë se si të gatuajmë vakte të shëndetshme për familjen. Në këtë periudhë kur të gjithë jemi bashkë gatimi mund të jetë një arsye për të kaluar kohë krijuese në kuzhinë bashkë me famijët. 

Lexo më shumë...

6 to 10 of 84 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17