Rrjeti i dyqaneve “Neptun” po prezanton një sërë ofertash shumë të mira me rastin e festave të fundvitit dhe do të vijojë me këtë politikë në të mirë të konsumatorëve edhe në vitin 2014. Alexandros Kosenas, drejtor i menaxhimit të “Neptun” për Shqipërinë dhe Malin e Zi, në një intervistë për gazetën “Shekulli”, tregon me hollësi se çfarë po ju ofron “Neptun”-i konsumatorëve, duke përmbushur të gjitha kërkesat dhe për të gjithë buxhetet.

 

Lexo më shumë >

81 to 82 of 82 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17