Me 7 Shkurt 2016, në një nga sallat moderne të konferencave në Tiranë, u zhvillua konferenca e 7-të vjetore e kompanisë lider në tregun e pajisjeve elektronike në Shqipëri NEPTUN. Fokusi kryesor I këtij eventi ishte analiza e vitit që lamë pas dhe parashtrimi I vizionit dhe synimeve për vitin 2016. Konferenca u ndoq nga një numër I konsiderueshëm pjesëmarrësish ku përmendim partnerët tanë më të rëndësishëm LG , përfaqësues nga Neptun Shqipëri, Maqedoni, Mali I Zi , Kosova, Balfin grup , media dhe kompani të tjera. Tema kryesore e eventit ishte “Eksploro thellësinë” që përshkruan më së miri misionin e Neptun për 2016: “Të eskplorojmë në zona ku askush nuk ka shkuar duke krijuar pëlqim, besnikëri dhe ambasador të markës sonë. ”

Lexo më shumë >

Neptun, lideri i tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe të teknologjisë në Shqipëri, prezanton programin e besnikërisë dhe të shpërblimit të konsumatorëve “Happy”. Programi “Happy” i cili prezantohet zyrtarisht duke filluar nga 25 Janari i vitit 2016, është një skemë në të cilën shpërblehen konsumatorët besnikë të Neptun për çdo blerje të kryer në të gjithë rrjetin e dyqaneve të kësaj kompanie.

Lexo më shumë...

Netflix një nga shërbimet më të mëdha të videostreaming në botë do të fillojë shërbimin e saj në nivel global, duke sjellë rrjetin e saj televiziv në internet për më shumë se 130 vende të reja në mbarë botën. Në njoftimin e kompanisë thuhet se pjesë e këtyre vendeve është edhe Shqipëria.

Lexo më shumë...

CES (Costumer Electronics Show) është panairi më i madh i pajisjeve elektronike/teknologjisë në botë, i cili mbahet çdo vit në Las Vegas.
Në këtë panair marrin pjesë markat më të njohura dhe shfaqin për të apasionuarit e teknologjisë modelet dhe produktet e reja që ata priten të hedhin në treg në vitin në vazhdim.

Lexo më shumë...

I shumëprituri Galaxy S5 produkti që ka bërë kaq shumë njerëz të flasin për të më në fund u zbulua në Kongresin Botëror të Telefonave Celulare në Barcelonë.

Një Smartphone me sensor ndjeshmërie, me fotocamera 16 MP dhe autofocus super të shpejtë, realizon video deri ne 4K, i pajisur gjithashtu edhe me një matës të rrahjeve të zemrës.
Samsung mahnit përsëri dhe tërheq gjithë vëmendjen e momentit.

Lexo më shumë...

66 to 70 of 72 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15