Lavastovilje

Ajo mund të funksionojë deri në 15 vjet nëse ju tregoheni të kujdesshëm si më poshtë.  Produkt I rëndësishëm në ambjentin e kuzhinës suaj, pasi lehtëson dhe përmirëson jetën tuaj duke ju ofruar një sërë benefitesh si: 

Lexo më shumë >

Larëse-Tharëse

Ajo mund të funksionojë deri në 14 vjet pa probleme. Por gjithsesi janë disa mënyra që do e mbrojnë larëse tharësen tuaj të mos ketë probleme. 

Lexo më shumë...

Tharëse rrobash

Edhe pse njihet si një nga elektroshtëpiaket me jetëgjatësi më të madhe , përkatësisht 15 vite, janë disa gjëra që duhet ti kemi në vëmendjen tone rreth përdorimit të tyre.

Lexo më shumë...

Aspiratori

Një aspirator duke mos marrë parasysh nevojën për të ndërruar filtrat, do te funksiononte për 10 vite. 

Lexo më shumë...

Furra

Doni të pergatisni pjata të shijshme për familjen tuaj por nuk po i arrini ? Furra juaj nxehet dhe te doreza  dhe ju nuk mund ta prekni? Dera e furrës suaj është krisur? Ushqimet nuk piqen mire; ose digjen sipër ose ngelen të papjekura? 

Lexo më shumë...

56 to 60 of 84 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17