Lavatriçe

Mund të jetë funksionale për 12 vite dhe pjesa më delikate e saj është guarnicioni i cili fillon të shfaqë probleme pas 8-9 vitesh.

Lexo më shumë >

Frigoriferi:

Është nga ato produkte elektroshtëpiake që zëvëndësohet më rrallë në shtëpitë tona, prandaj është e

domsdoshme të dime si mund ti ruajmë ato.

Lexo më shumë...

Kondicioner Inverter kundrejt një kondicioneri me fikje-ndezje.
Keni dëgjuar vitet e fundit për teknologjinë e kondicionereve inverter, si risi në fushën e klimës (ndryshimit të temperaturës së ambjentit tuaj).
Por çfarë sjell ndryshe kjo teknologji e re është kontrollimi i shpejtësisë së motorrit duke sjellë rrjedhë të ndyshueshme të ajrit në përshtatje me temperaturën e tij.

Lexo më shumë...

Huawei mund të mos jetë emri I parë që të vjen në mendje kur bëhet fjalë për Smartphon-at por kjo nuk do të thotë që nuk është një kompani e rëndësishme. HUAWEI është masiv.

Në tregun e telekomunikacionit është eskportuesi I tretë pas Apple dhe Samsung.  Ata investojnë më shumë në departamentin  e Kërkim – Zhvillim duke shpjeguar pse Huawei sot zë një vend të rëndësishëm në treg.

Lexo më shumë...

Nëse celulari juaj është versioni I fundit , atëherë me siguri ju keni një celular në mes sendeve tuaja të vjetra. Ai nuk punon aq mire sa për ta shitur , por ama vazhdon të punojë. Pra, ta hedhësh tutje nuk është akoma një mundësi. Më poshtë do të gjeni 5 ide fantastike se si mund ta zhvendosni celularin tuaj nga sendet e vjetra dhe ta ktheni në dobi të shtëpisë suaj.

Lexo më shumë...

51 to 55 of 72 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15