Një supë e shijshme vegjetariane, me perime të freskëta. Me bërësen e supës Tefal, ajo do të jetë e servirur në tavolinën tuaj për 20 minuta. 

Lexo më shumë >

Selfie? Foto perfekte për të kapur momentet tona më të bukura? E ke të pamundur të blesh nje aparat profesional për të pasur fotot më të bukura plot dritë, ngjyra dhe detaje? Huawei ka zgjidhjen për ju.

Lexo më shumë...

A duhet të kemi të gjithë një lavastovilje në shtëpinë tonë? Nëse do të përgjigjeshim po, do të kishim në mendje sa e leverdisshme është. Ti vendos një sasi të madhe enësh dhe mjafton një klik në butonin ON dhe ato janë gati për tu përdorur përsëri. Por jo vetëm kaq. Më poshtë do të gjeni disa nga avantazhet kryesore të lavastoviljeve të cilat na bindin për nevojshmërinë e saj në shtëpinë tonë?

Lexo më shumë...

Marka e mirënjohur Gjermane në linjën e produkteve inkaso është pjesë e produkteve të tregtuara nga dyqanet Neptun.

Lexo më shumë...

Electrolux

Si vlerë e shtuar në dyqanet Neptun, tani është dhe marka e njohur Suedeze Electrolux.  Kjo markë daton që prej vitit 1919 dhe sot operon në 150 shtete në të gjithë botën. 

Lexo më shumë...

46 to 50 of 84 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17