Marka e mirënjohur Gjermane në linjën e produkteve inkaso është pjesë e produkteve të tregtuara nga dyqanet Neptun.

Lexo më shumë >

Electrolux

Si vlerë e shtuar në dyqanet Neptun, tani është dhe marka e njohur Suedeze Electrolux.  Kjo markë daton që prej vitit 1919 dhe sot operon në 150 shtete në të gjithë botën. 

Lexo më shumë...