Selfie? Foto perfekte për të kapur momentet tona më të bukura? E ke të pamundur të blesh nje aparat profesional për të pasur fotot më të bukura plot dritë, ngjyra dhe detaje? Huawei ka zgjidhjen për ju.

Lexo më shumë >

Etiketat : huawei, p10, smartphone, risi, ,