Jeni gati për verën e nxehtë? Vazhdoni të jeni të shqetësuar se si do ti përballoni  temperaturat e larta, a do të shijoni kohën e shpenzuar në shtëpi dhe a do të arrini tu siguroni familjes suaj gjumë të rehatshëm?

Lexo më shumë >

Etiketat : kondicioner, beko, vere, ,

Instalimi I saktë

Duhet të pozicionohet sa më mire ne dhomën tuaj. Jini të vëmëndshëm që të pajisjet si TV apo pajisje të tjera që lëshojnë nxehtësi të jenë sa më larg kondicionerit.  Ne këshillojmë të përzgjidhni profesionistët sepse kështu do të shmangni ngatërrim të tubacioneve dhe komplikime të tjera. 

Lexo më shumë...