Kjo përzierje e merr ngjyrën jeshilë nga gjethet e vogla të spinaqit.  Fetat e ngrira të pjeshkës bëjnë që smoothie të jetë masë më e plotë dhe e koncentruar.  Dhe në fund shto dhe pak xhinxher.

Lexo më shumë >

Neptun, kompania lider ne tregun e pajisjeve  elektronike ne Shqiperi organizoi me 10 Shkurt 2017 Konferencen e 8te vjetore.

Lexo më shumë...