A duhet të kemi të gjithë një lavastovilje në shtëpinë tonë? Nëse do të përgjigjeshim po, do të kishim në mendje sa e leverdisshme është. Ti vendos një sasi të madhe enësh dhe mjafton një klik në butonin ON dhe ato janë gati për tu përdorur përsëri. Por jo vetëm kaq. Më poshtë do të gjeni disa nga avantazhet kryesore të lavastoviljeve të cilat na bindin për nevojshmërinë e saj në shtëpinë tonë?

Lexo më shumë >

Marka e mirënjohur Gjermane në linjën e produkteve inkaso është pjesë e produkteve të tregtuara nga dyqanet Neptun.

Lexo më shumë...

Hekuri

Jetëgjatësia  mesatare e hekurit varet tërësisht nga mënyra e përdorimit, por eshte rreth 2-3 vjet. Duhet të pastrohet gjithmonë kur është I ftohtë. Nëse nuk e keni përdorur për një kohë të gjatë duhet ta pozicionosh në mënyrë që të dali avulli për të pastruar kanalet e brendshme. Nuk duhet lene me uje brenda.

Lexo më shumë...

Fshesë me korrent

Mjafton që të tregoni kujdes që fshesa juaj mos të përthithi objekte të mprehta dhe ajo do të funksionojë deri në 8 vjet. 

Lexo më shumë...

Lavastovilje

Ajo mund të funksionojë deri në 15 vjet nëse ju tregoheni të kujdesshëm si më poshtë.  Produkt I rëndësishëm në ambjentin e kuzhinës suaj, pasi lehtëson dhe përmirëson jetën tuaj duke ju ofruar një sërë benefitesh si: 

Lexo më shumë...

1 to 5 of 11 Item(s)

Faqe:
  1. 1
  2. 2
  3. 3