Neptun, kompania lider në tregtimin e pajisjeve elektroshtepiake dhe të teknologjisë, zgjeron rrjetin e dyqaneve me një çelje të re.

 

Më datën 16 Dhjetor  Neptun hapi dyert në qytetin e BELSH  duke shënuar kështu hapjen e dyqanit të 23-të  te elektroshtëpiakeve dhe të teknologjisë. 

Lexo më shumë >

Etiketat : neptun, dyqan i ri, belsh,