Electrolux

Si vlerë e shtuar në dyqanet Neptun, tani është dhe marka e njohur Suedeze Electrolux.  Kjo markë daton që prej vitit 1919 dhe sot operon në 150 shtete në të gjithë botën. 

Lexo më shumë >

Etiketat : electrolux, siemens, aeg,