Ditën e djeshme Samsung zbuloi smartphone më të fundit më shumë të reja.

Samsung Galaxy Note 8 dhe cfarë duhet të dini për të.

Shikoni tablonë më të madhe dhe komunikoni në një mënyrë krejtësisht të re. Me Galaxy Note8 në dorën tuaj, gjëra më të mëdha presin të ndodhin. 

Lexo më shumë >

Etiketat : Samsung, Telefona, Smart,