Ditën e djeshme Samsung zbuloi smartphone më të fundit më shumë të reja.

Samsung Galaxy Note 8 dhe cfarë duhet të dini për të.

Shikoni tablonë më të madhe dhe komunikoni në një mënyrë krejtësisht të re. Me Galaxy Note8 në dorën tuaj, gjëra më të mëdha presin të ndodhin. 

Lexo më shumë >

Etiketat : Samsung, Telefona, Smart,

Selfie? Foto perfekte për të kapur momentet tona më të bukura? E ke të pamundur të blesh nje aparat profesional për të pasur fotot më të bukura plot dritë, ngjyra dhe detaje? Huawei ka zgjidhjen për ju.

Lexo më shumë...

Markat lider  të celularëve prezantojne në Kongresin e Barcelones 2017  modelet e reja.

Lexo më shumë...