05
Nov

Nëse po mendoni të blini një frigorifer, ja disa arsye të mira pse ai duhet të jetë Liebherr.

137 Herë lexuar |

Nëse tashmë jeni të sigurt që frigoriferi juaj duhet të jetë Liebherr atëherë po bëni zgjedhjen e duhur dhe atë më të sigurtë në shumë aspekte.

Ne jemi të parët që pranojmë që frigoriferët Liebherr mund të kushtojnë pak më shumë por ajo që ne garantojmë është një vlerë e vërtetë e shtuar që do ta ndjeni dhe do ta shijoni. Ju do të merrni një cilësi kaq të mirë, dizajn bashkëkohor dhe tipare kaq të shfrytëzueshme që ju nuk do të bëni më pa to.

Ja disa nga arsyet pse Liebherr është zgjedhja e duhur për frigoriferin tuaj

  1. 1.    Më shumë se 60 vite eksperiencë në prodhimin e frigoriferëve

I vendosur në Gjermani, Liebherr është I fokusuar në zhvillimin e vazhdueshëm të frigoriferëve që prodhon. Specialistët tanë janë të përqëndruar vetëm në një kategori që do të thotë se ata nuk zhvillojnë një frigorifer sot dhe një furrë nesër – jo, ata janë specialistë të vërtetë të ruajtjes së freskisë.

  1. 2.    Produkte të ndërtuara me materialet më të mira

Për të ruajtur besueshmërinë që kjo markë ka në treg, Liebherr përdor vetëm materiale me cilësi maksimale. Çdo pajisje I nënshtrohet testeve të vazhdueshme për të siguruar cilësinë dhe funksionalitetin.

  1. 3.    Dizajn inovativ për elegancë që nuk ka kohë

Kombinimi unik I materialeve premium me format gjithnjë klasike bën që frigoriferët Liebherr të përmbushin kriteret më të larta të dizajnit. Të gjitha modelet janë të prodhuar me material inoksi (çelik që nuk gërvishtet dhe nuk ndryshket), panele kontrolli elektronike me precision të lartë si dhe tipare tepër tërheqëse që sigurojnë elegancën që gjithmonë mahinit kur e shikon.

  1. 4.    Instalimi  thjeshtë dhe tepër preçiz

Ju nuk do të keni asnjëherë probleme për vendosjen e pasjisjeve tona në ambjentet e kuzhinës suaj. Shinat niveluese do të sigurojnë përputhjen perfekte dhe pajisja juaj do të funksionojë në mënyrën më optimale të mundshme.

  1. 5.    Kujdesi ndaj mjedisit dhe ruajtja e të gjitha standarteve mjedisore

Që në fillim të procesit të dizenjimit të frigoriferëve tanë në mendojmë dhe veprojmë duke patur në mendje ruajtjen e mjedisit. Ne përdorim gjithnjë pjesë të cilësisë më të lartë për të garantuar efiçencë maksimale energjitike. Pjesët plastike janë të riciklueshme dhe proceset e prodhimit e përdorin energjinë në mënyrë efiçente. Fabrikat e Liebherr në Europë janë të certifikuara me ISO 14001.

  1. 6.    Ne ofrojmë gamën më të gjerë të pajisjeve A+++

Duke kombinuar sistemet e ftohjes shumë eficente dhe pjesë elektronike me precision të lartë, Liebherr ofron një gamë shumë të gjerë pajisjesh që janë ultra ekonomike pra pajisje që kanë klas energjie A+++. Kjo arritje jo vetëm që mbron ambjentin por edhe buxhetin tuaj pasi ju mundëson që të kurseni në faturat e energjisë elektrike.

  1. 7.    Teknologjia BioFresh është shipkur nga Liebherr

Vetëm Liebherr ofron teknologjinë e vërtetë BioFresh, një teknologji e patentuar që siguron ambjent me temperaturë optimale për freski të zgjatur të ushqimeve. Ajo që duhet të dini është që për të ruajtur vitaminat, aromat dhe pamjen e freskët të gjitha produkte ushqimore si mishi, peshku, perimet, frutat dhe bulmetet duhet të ruhen në një temperaturë të caktuar pak më shumë se 0o kombinuar kjo me lageshtinë e duhur. Kështu ju kurseni para duke bërë blerjet tuaja më rrallë.

  1. 8.    Teknologjia NoFrost garanton freski edhe më të gjatë.

Pajisjet Liebherr me teknologjinë NoFrost ofrojnë një performancë profesionale duke siguruar freskinë që zgjat. Ajri I ftohtë qarkullon duke ngrirë produktet por largimi I lagështisë bën që frigorfieri të qëndrojë gjithnjë pa akull.

 

Tani ju takon juve të vendosni…

Neptun ka një ofertë për ju. Shikoni në link më poshtë modelin që ne ju sugjerojmë të cilin e sjellim me një shtrydhëse Bosch dhuratë.

https://neptun.al/index.php/al/frigorifer-liebherr-cuel-3331.html#.XrKWqKgzaUk

 

Nëse nuk jeni të bindur, ju sugjerojmë të shikoni modelet  të tjera të Frigoriferëve Liebherr në link më poshtë:

https://neptun.al/index.php/al/catalogsearch/result/?cat=0&q=Liebherr