24
Mar

Cfare I lidh se bashku shendetin, kohen dhe komoditetin?!

152 Herë lexuar |

Kujdesi personal dhe veshja çdo ditë është një ndër shqetësimet tona të përditshme dhe merr shumë kohë.

Cfarë do veshim sot? A i kemi rrobat e lara e të hekurosura? Si rëndom ne ditët e sotme në ndihmë na vjen teknologjia me produkte që na lehtësojnë jetën.

Tharësja e rrobave është një prej këtyre produkteve e cila na kursen kohë, ndihmon për një shëndet të mirë dhe siguron të kemi veshjen e preferuar në cdo kohë.

Por cfarë tjetër na mundëson tharësja e rrobave:

1- PARANDALON MIKROBET DHE MYKUN

Shqipëria renditet e 11 në rajon për ajrin më të ndotur, duke e kaluar normën me mbi 25% të nivelin europian të lejuar?!

Kur vendosim rrobat të thahen jashtë ato mbledhin mikrobe, papastërti dhe me raste krijojnë edhe myk nga lagështia e tepërt ne varësi të sezonit.

2- KOHË E FITUAR

Me motin e paqëndrueshëm që mbizotëron, tharja e rrobave në cdo moment të ditës, duke i patur ato gati në kohën e duhur, është mënyra më perfekte për të vënë punët para dhe për të kursyer kohën.

3- RROBA GATI PËR TU VESHUR

Pasi rrobat dalin nga tharësja ato kanë ruajtur ngjyrën e tyre origjinale nuk kanë nevojë për hekurosje. Ja ku eshte dhe një tjetër arsye që kohën e kursyer t’ja kushtoni familjes ose vetes dhe në cdo moment të keni veshje si të reja.

4- PERFEKTE PËR HAPËSIRA TË VOGLA

Apartamentet e vogla dhe komunitetet e përbashkëta të jetesës e bëjnë akoma edhe më të vështirë tharjen e robave në ballkon. Tharësja e rrobave e thjeshtëson si procedure, pasi mund të vendoset edhe mbi lavatriçe madje madje nuk ka një tub shkarkimi. Keshtuqë gjithcka duhet është vetëm një prizë për të shmangur dhe problemet me komshinjtë :p

5- PASTËRTI TOTALE

Larja dhe tharja e rrobave në mënyrë natyrale nuk I pastron plotësisht nga pushrat, qimet e kafshëve ose shkaktarët e alergjive. Tharësja e rrobave I pastron deri ne 99% duke ju siguruar një higjenë maksimale për familjen tuaj dhe mbrojtje nga alergjitë.