Vera erdhi tashmë dhe ju po mendoni se cila është mënyra më e mirë për të patur një ambient të freskët në shtëpi, dhe sigurisht kondicioneri është alternativa më e mirë.

Zgjedhja e kondicionerit të duhur do të varet nga shumë faktorë dhe parametra të cilat duhet të përmbushë kondicioneri i ri.

 

Lexo më shumë >

Vera erdhi tashmë dhe ju po mendoni se cila është mënyra më e mirë për të patur një ambient të freskët në shtëpi, dhe sigurisht kondicioneri është alternativa më e mirë.

Zgjedhja e kondicionerit të duhur do të varet nga shumë faktorë dhe parametra të cilat duhet të përmbushë kondicioneri i ri.

 

Lexo më shumë...

Sony ka zbuluar pamjen e re të harkuar të Playstation 5, së bashku me një seri lojrash dhe aksesorësh.

Gjigandi i lojërave zbuloi për miliona shikues, konsolën e tij të re, në një transmetim live të enjten në mbrëmje, duke premtuar se ajo do të shënjojë "të ardhmen e lojrave".

Lexo më shumë...

Nëse tashmë jeni të sigurt që frigoriferi juaj duhet të jetë Liebherr atëherë po bëni zgjedhjen e duhur dhe atë më të sigurtë në shumë aspekte.

Lexo më shumë...

Qëndrimi në shtëpi për disa orë me fëmijën ose fëmijët tuaj është një mundësi e mirë për të kaluar kohë cilësore së bashku dhe të lidhemi më shumë si familje. Natyrisht, ka vështirësi, kryesisht sepse fëmijët janë shumë aktiv. Por me një organizim të vogël dhe disa aktivitete të mira do ja kaloni shkëlqyeshëm!

Lexo më shumë...

1 to 5 of 85 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17