Përjetoni një eksperiencë të veçantë nëpërmjet shërbimeve inovatore në të gjithë rrjetin Neptun!

Foto dhe video

Suport dhe siguri
Produktet e Neptun ofrohen me garanci 1 vjecare.
Krijimin e qëndrës së shërbimit të pajisur me personel të kualifikuar, që siguron mbështetje pas shitjes në kohën më të shkurtër të mundshme të autorizuara nga brandet e njohura botërore me te cilat bashkëpunojmë.

Riparim
Skuadra jonë e servisit ofron suport dhe riparim për aparatet fotografikë dhe kamerat brënda afatit të garancisë. Gjithashtu, suporton klientët ne rigjetjen e të dhënave të humbura, foto apo video në aparatet e blera në Neptun.

Asistencë teknike
Konsultim me manualin e përdorimit, Konstatim I kushteve të garancisë dhe riparim për kategori të caktuara.

 

Paketa Komfort

Paketa Komfort ju mundëson disa shërbime brenda zgjedhjes së produktit:
 • Garanci shtesë +2 vjet
 • Karta Happy pa pagesë
 • Suport teknik falas
 • Kthim produkti brenda 30 ditësh
 • GARANCI PRODUKTI

  Neptun si rishitës I autorizuar I markave me të cilat bashkëpunon ofron siguri 1 vjecare për të gjithë produktet në shitjë. Në rast dëmtimi ose kur vënë re se ka defekte fabrikimi mund të shkëmbejnë njësitë e dëmtuara brenda kohës së caktuar. Neptun,nepërmjet garancisë për produktet që tregton, kujdeset si për mbrojtjen e interesave të konsumatorit, ashtu edhe për të ndërtuar besnikërinë nëpërmjet Qendrave të Shërbimit të Autorizuar, që iu është dhënë autoriteti për të verifikuar pretendimet e garancisë.

  Produkte të certifikuara

  Produktet tona kanë pasaportë të “tregtisë” me Bashkimin Europian. Një gjë e tillë nënkupton se të gjitha produktet që tregtohen plotësojnë standardet europiane (BE), të mbështetura në direktivat e zbatuar kudo, për të njëjtin produkt. Pajisjet që ne ofrojmë tregtohen në çdo vend, qoftë ky anëtar ose kandidat për në Bashkimin Europian.

  Shërbimet

  Kujdesi ndaj klientit

  Për cdo pyetje apo paqartësi në lidhje me kompaninë apo produktet mund të kontaktoni kujdesin ndaj klientit në numrin e telefonit:

  +355 44 50 50 50

  Rrjeti i dyqaneve

  Për të parë më shumë rreth produkteve tona, apo për më shumë informacion ju lutemi na vizitoni ne rrjetin tonë të dyqaneve.

  Rrjeti i dyqaneve

  Pyetjet më të shpeshta

  Keni ende pyetje të tjera? Mund të vizitoni seksionin e pyetjeve më të shpeshta

  F.A.Q