Si të kryejmë një blerje online

1 oggetto(i)

për faqe

Per te blere on line ne kete faqe eshte mjaft e thjeshte dhe mjafton te ndiqni keto udhezime:
1. Klikoni në një nga kategoritë si për shembull TV & Audio, Telefonia, IT, Argetim,.. etj. Brenda këtyre kategorive do të gjeni nënkategoritë me produkte të ndryshme dhe shumëllojshmëri markash.
2. Shikoni produktet dhe njihuni me karakteristkat e tyre.
3. Kliko “SHTO NE SHPORTE” për të shtuar produktin që dëshironi në shportën virtuale
4. Në dritaren e vogël e cila ju informon që produkti është shtuar në shportë tuaj virtual, ju mund të klikoni “Vazhdoni Blerjet” për të vazhduar me navigimin nëpër produkte, ose mund të klikoni “Kasa” për të vazhduar me pagesën e produktit.
5. Pasi të keni kontrolluar sasitë dhe shumën për të proceduar me pagesën shtypni butonin “Vazhdo për tek kasa”
6. Në hapësiren e CHECK OUT ju mund të vazhdoni blerjen si një person që ka një llogari ekzistuese në faqen www.neptun.al ose ne rast se nuk keni nje llogari te tille ju kërkohet ta krjoni një të tille ose të arkëtoheni si mysafir.
7. Më tej plotësoni INFORMACIONIN MBI FATURIMIN (Faza 1). Këtu ju zgjidhni personin dhe adresën e faturimit.
8.Pastaj plotësoni INFORMACIONIN MBI TRANSPORTIN (Faza 2). Këtu ju përcaktoni adresën se ku dëshironi t’ju transportohen produket.
9. Më tej plotësoni METODEN E TRANSPORTIT (Faza 3). Ju mund të tërhiqni porosinë tuaj FALAS në një nga dyqanet tona në Tiranë ose në rrethe ose zgjidhni transportin në shtëpi me mjetet tona me tarifen e sheshtë. Tarifa 1,000L është e vlefshme vetëm për dërgesat brenda vijës së verdhë në qytetet ku ka dyqan Neptun. Për distanca më të mëdha kjo tarifë mund të ndryshojë. Në një rast të tillë, Neptun do t’ju informojë përmes e-mailit ose telefonit për koston , përpara se të procedohet me transportin.
10.Plotësoni INFORMACIONIN PER PAGESEN (Faza 4). Këtu mund të zgjidhni të bëni blerje nepermjet:
(a) Pagesës në dorëzim
(b) Pagesës me Transfere Bankare
(c) Pagesë me Kartë (Visa dhe Mastercard)
11. RSHIKIMI I POROSISE (Faza e 5). Kontrolloni sasine e produkeve dhe totalin e shumës që do të paguani.
12. Klikoni “Porosit” dhe pas kësaj në rast se do të parapëlqeni të bëni një pagesë me kartë , ju do të dretoheni te POS-i (point of sale/ pikë shitje/kasë) e vëne në dispozicion nga BKT Bank.
Përfundoni trasaksionin nëse jeni dakort që pagesën ta bëni nëpërmjet kësaj Banke.