Mbështetja për blerësit (Servisi për riparimet - Elektro Servis)

1 oggetto(i)

për faqe

Për produktet elektroshtëpiake të mëdha bëhet riparimi I tyre në banesë nga tekniket brenda 48 oreve kundrejt një pagese.

Rr. Shkëlqim Fusha, Selitë, Pallati "Matrix Konstruksion", Kati 0 dhe +1, Tiranë.

Çdo ditë nga ora 09:00-18:00, të Shtunën nga ora 09:00-15:00 dhe e diela pushim.