Dërgesat në shtëpi

1 oggetto(i)

për faqe

Transporti bëhet brenda 48 orëve nga moment i blerjes së produkteve. Nëse është e pamundur që produkti të transportohet brenda 24 orëve, klienti do të njoftohet paraprakisht. Për produktet që kushtojnë më pak se 3.000 lek, nuk mundësohet transporti në shtëpi.

Transporti është me pagesë 1000 lek brenda vijës së verdhë të qytetit, si dhe kosto shtesë për ngjtjen e produkteve në bazë të kateve të banimit.