Blerje me këste

1 oggetto(i)

për faqe

Blerja me këste mund të bëhet nëpërmjet bankave si në vijim:

1. RAIFFEISEN

a) Klienti që e merr pagën në Raiffeisen, financohet 10.000-150.000 lekë (totali i kredisë)
Dokumentat e nevojshme:
1. Mjet identifikimi (Kartë identiteti ose Pasaportë)

b) Klienti që e merr pagën në bankë tjetër 20% e vleres së produkteve paguhet cash dhe financohet 10.000-100.000 All (totali kredisë)
Dokumentat e nevojshme:
1. Mjet identifikimi (Kartë identiteti ose Pasaportë)
2. Vërtetim page
3. Numër llogarie rrjedhëse në Raiffeisen

Klienti mund të zgjedh çfardo produkti mbi vlerën 10.000 ALL në Neptun dhe të financohet nga Raiffeisen.

2. FINAL

a) Për të aplikuar me Final klienti duhet të jetoje brenda vijës së verdhë të qytetit.
Dokumentat që nevojiten janë:
1. Mjet identifikimi
2. Librezë dritash të shtëpisë ku aplikuesi banon.

b) Aplikanti mund të perfitojë ulje në interes nëse paraqet këto dokumenta shtesë:
1. Vërtetim page
2. Statement për 6 muaj të llogarisë rrjedhëse ku kalon paga
3. Vërtetim nga punëdhënësi që do të paguaj këstin (në qoftë se ju nuk do të jeni në gjendje ta paguani vetë).

3. BKT

BKT ofron pagesa me këste për kartëmbajtësit e kartave të kreditit PRIMA MasterCard dhe PRIMA GOLD MasterCard. Nëpërmjet Pagesës me Këste klientët mund të kryejnë blerje të produkteve dhe gëzojnë facilitetin e përzgjedhjes se për sa kohë do ta kryejnë shlyerjen e plotë.

Nëse I plotësoni kushtet e mësiperme, duhet te drejtoheni në njërin nga dyqanet e Neptun me dokumentat e kërkuara dhe të aplikoni për blerje me këste.

Për informacione të tjera mbi kalkulimet ju lutemi drejtohuni në dyqane pasi llogaritjet janë të personalizuara.

Po, ata jane present ne dyqanet Neptun edhe gjate fundjaves, nga ora 09:00-21:00.

Po, ju mund te procedoni me kompanine financuese Final.