Call center Call Center: 044 50 50 50

NEPTUN TEG

Qyteti : Tiranë

Qendra Tregtare TEG , Rruga Nacionale Tiranë – Elbasan , Km 4 ,Tiranë , Albania

Tel : 044 50 50 50

E-mail: 003manager@neptun.al

Orari punës: 9:00-21:00

 

Hapsira Komerciale : 3500 m2

 

Neptun TEG – Dyqani më i madh i rrjetit, i vendosur në Qendrën Tregtare “ TEG”,  qendra më e re dhe më e madhe tregtare në Shqiperi me një sipërfaqe ndërtimi prej 90,000 m2 . “TEG”- Qendra Tregtare e Portës Lindore të Tiranës e vendosur vetëm 4 km nga qendra e kryeqytetit,  pranë autostradës nacionale Tiranë-Elbasan, e cila lidh Tiranën me gjithë jugun e Shqiperisë, duke shkurtuar distancën me kryeqytetin.

 View Larger Map